VÅRT TEAM

TOBIAS FORSGREN

Konsultchef

Specialist inom Java

Efter sin examen från teknisk datakunskap arbetade Tobias med programmering inom skogsindustrin för att sedan byta till telecom. Utöver detta har Tobias till stor del även arbetat inom studiesektorn och arbetar just nu som konsult på ett uppdrag för ITS (Umeå Universitet). Utöver sin tekniska expertis brinner Tobias för idrott och i synnerhet golf, tennis och hockey - och är givetvis ett troget Björklöven-fan. Det bästa med dpend enligt Tobias är att få vara med och forma ett bolag tillsammans med alla fantastiska medarbetare! Utöver att jobba för dpend har Tobias ett svart bälte i att somna var som helst och jättesnabbt.

070 - 320 44 70

RICHARD RAMNEFÄLT

Konsultchef
Specialist inom .NET och frontend utveckling

Richard har jobbat som IT-konsult sedan 2006, både inom branscher som bank och finans men även inom energisektorn. Idag jobbar han framför allt med två olika digitaliseringsprojekt kopplat till Umeå Universitet. Vid sidan av jobbet är Richard  en sportentusiast och är väldigt aktiv inom föreningslivet där han är tränare i både innebandy, fotboll och hockey. Det bästa med att vara en del av dpend är enligt honom glädjen och samarbetsviljan de har inom teamet, men även blandningen av både lokala och internationella projekt. Ser ni någon gå på händer på dpends kontor är det bara Richard som spexar med en av sina många talanger.

070 - 248 66 20

ANDERS HOLM

IT-konsult

Specialist inom .NET och webbutveckling

Innan Anders blev en del av teamet på dpend för två år sedan hade han byggt upp en 15-årig erfarenhet av branschen genom att främst arbeta som konsult. Idag har Anders huvudansvar för utvecklingen av ett skräddarsytt IT-system hos en av våra huvudkunder. Det bästa med dpend enligt Anders är den tydliga värdegrunden som delas inom teamet samt att det erbjuds roliga aktiviteter - i synnerhet öl-lotteriet som hålls varje månad. Utöver att arbeta på dpend sjunger Anders i ett lokalt hårdrocksband och kommer inom kort att släppa åtta låtar på LP, det vill ni inte missa!

070 - 378 68 11

ANTON NORDIN

IT-konsult
Fullstackutvecklare

Anton har jobbat med programmering sedan 2017 och har tidigare erfarenhet från både järnvägssektorn och parkskötsel. Tillsammans med Anders jobbar han nu hos en av dpends huvudkunder där han ansvarar för utveckling och underhåll av systemen. Det absolut bästa med att jobba på dpend tycker Anton är den gemenskap och den otroligt härliga stämningen som finns bland kollegorna, men också det utrymme som ges att utvecklas inom yrkesrollen. Fun facts är att han är en kopia av sin morfar, och har fått höra det så länge han kan minnas.

073 -824 96 30 

  • Instagram - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

Kaserngatan 2, 903 47 UMEÅ, SE