top of page

VILKA VI ÄR & VAD VI GÖR 

Vi är ett IT-konsultbolag som värnar om långsiktiga relationer där kunden och konsulten står i fokus. Med vårt team av sociala, kompetenta och plikttrogna konsulter höjer vi stämningen och produktiviteten i ert utvecklingsteam. Utöver detta så arbetar vi mot att stärka er verksamhet genom digitalisering. 


Vi hjälper er att lösa de mest komplexa digitala utmaningarna. Det gör vi genom mångårig erfarenhet av systemutveckling och projektledning inom stora och små agila projekt. Vi har kompetens inom exempelvis telecom, skog, studieadministration, bank, försäkring, energi, sjukvård etc.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt bolag?

HISTORIEN BAKOM DPEND

"Att få möjligheten att bygga ett bolag med våra egna värderingar och tillsammans med de anställda skapa en arbetsplats som man trivs på och dessutom är stolt över att gå till är fantastiskt!" - Tobias Forsgren

 

Lite historia är alltid kul tycker vi. Här ger grundarna samt konsultcheferna Richard och Tobias en inblick i hur dpend föddes...

Vi grundade dpend med ambitionen att bygga en värderingsstyrd verksamhet från grunden. Målsättningen var att skapa en schysst arbetsplats där våra konsulter kunde känna sig stolta och tycka att det var roligt att sticka till jobbet. 

 

Vi har arbetat i branschen i närmare 15 år och har därmed samlat på oss värdefulla erfarenheter inom både systemutveckling och ledarskap. Därför kändes nästa steg väldigt naturligt. Det blev en rolig utmaning att slå våra kloka huvuden ihop för att skapa den verksamhet som idag heter dpend.  

I samband med grundandet och arbetet vi lade ner öppnades en hel del potential för att bygga verksamheten precis som vi tycker att ett företag ska vara. Därför tog vi fram de mål och värderingar som vi tyckte var viktigast. 

Det finns mycket som vi tycker är härligt med dpend. Bland annat så möts vi av ständiga utmaningar som leder till utveckling, inte bara som IT-konsult, utan även som människa. 

Stämningen i teamet här på dpend är väldigt gemytlig och familjär. Vi ser till att alltid stötta och coacha varandra för att utvecklas och uppnå vår fulla potential. Förutom detta försöker vi samtidigt att bygga en arbetsplats där alla trivs, får sin röst hörd och framförallt, har roligt!

Samtidigt som vi på dpend strävar efter tillväxt av både medarbetare och erfarenheter, så är det viktigaste för oss att vi bibehåller den familjära och genuina känslan i bolaget.

 

Vi jobbar mot att driva en verksamhet där alla kunder och medarbetare ska känna stolta över att vara del del av dpend. Utöver detta så är det viktigt för oss att vi har roligt tillsammans under resans gång mot att bli Umeås mest eftertraktade IT-bolag! 


 

bottom of page