top of page

Stolta & engagerade medarbetare gör hållbar skillnad

Vi grundade dpend med ambitionen att bygga en värderingsstyrd verksamhet från grunden. Målsättningen var att skapa en schysst arbetsplats där våra konsulter kunde känna sig stolta och tycka att det var roligt att komma till jobbet. Vi satsar därför stort på friskvård och samhällsengagemang som en del av vår verksamhet.

Vi digitaliserar din verksamhet

Med vårt team av sociala, kompetenta och plikttrogna konsulter höjer vi stämningen och produktiviteten i ert utvecklingsteam. Utöver detta så arbetar vi mot att stärka er verksamhet genom digitalisering. 

 

Vi löser de mest komplexa digitala utmaningarna genom mångårig erfarenhet av systemutveckling och projektledning inom stora och små agila projekt. Vi har kompetens inom exempelvis telecom, skog, studieadministration, bank, försäkring, energi, sjukvård etc.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt bolag?

Alternativ 2 1.jpg

VÅRT FRISKVÅRDSARBETE

Våra konsulters fysiska och psykiska hälsa är viktigt för att vi ska kunna hålla det vi lovar. Vi erbjuder inte bara våra anställda friskvårdsbidrag, utan vi samarbetar också med IKSU och Larsen Hälsokompetens som en del av vårt friskvårdsarbete.

Friskvårdarbete

Samarbetet med IKSU

Vi samarbetar med Umeås största träningsanläggning IKSU som en del av vårt friskvårdsarbete. IKSU ser inte bara till att vi har kul längs vägen, utan utbildar oss också inom kost, träning och ergonomi.

 

Tillsammans med IKSU får vi bland annat ta del av hälsocheckar för att testa vår rörlighet och styrka, allt för att se till att våra kroppar kan prestera på topp.

Namnlös design (8).png

Samarbetet med Larsen Hälsokompetens

Jorunn Larsen ser till att vi får ta del av företagshälsovård genom vårt samarbete med Larsen Hälsokompetens. Tillsammans med Jorunn får vi ta del av regelbundna hälsokontroller så att vi kan hålla koll på att våra kroppar och knoppar fungerar som de ska.

VÅRT SAMHÄLLSENGAGEMANG

"Att få möjligheten att bygga ett bolag med våra egna värderingar och tillsammans med de anställda skapa en arbetsplats som man trivs på och dessutom är stolt över att gå till är fantastiskt!"

- Tobias Forsgren

Vi gör gott för samhället

Det finns mycket som vi tycker är härligt med dpend. Vi ser till att göra viktiga insatser genom att stötta och uppmärksamma samhällsviktiga organisationer och företag som gör gott för samhället och välfärd.

Vi har till exempel sänkt pengar till Umeås lokala förening Hjältarnas hus som ger tryggt hus och rum till sjuka barn och deras familjer. Tillsammans coachade vi oss igenom en rolig simutmaning och samtidigt gjorde en viktig insats. Vi utvecklas vi inte bara som IT-konsulter, utan även som människa. 

Samhällsengagemang.jpg
Samhällsengagemag
Skärmbild 2022-08-26 093440.png

Vi bidrar till ett bättre vattenklimat

Vid sidan av våra konsultuppdrag medverkar vi i projektet Aquacosm-Plus som hjälper till att göra forskningsdata tillgängligt för alla och därmed bidrar vi till att forskningen går framåt för ett bättre vattenklimat. 

bottom of page