top of page

Vill du följa med oss på vår resa framåt? 

Marknaden är full av krångliga jobbansökningar och vi tycker inte att det borde vara så svårt. Varför inte bara boka in ett kravlöst möte så kan vi prata vidare om saken? 

 

dpend är vi ett team bestående av olika kompetenser och bakgrunder. Tillsammans besitter vi stor kunskap inom digitalisering och arbete inom till exempel Java, .NET och frontend utveckling. Den gemensamma nämnaren inom teamet är att vi alla tror på professionell och personlig utveckling. Utöver detta är det viktigt för oss att alla har det lika roligt på jobbet som konsulterna Richard, Tobias - och Anton har!   

 

Vill du också ta chansen att vara en del av en nytänkande, utmanande och värderingsstyrd verksamhet där du får chansen att växa och ta ansvar? På dpend växer och utvecklas man ständigt, och letar därför efter nya drivna programmerare som vill ansluta sig till vårt team! Vi söker efter dig som vill ansluta dig till ett passionerat och genuint team av IT-specialister i Umeå som ständigt jobbar mot att upprätthålla våra värderingar.

Vi ser fram emot ett första möte med just dig!

Vi söker främst dig som har erfarenhet inom:

  • Java

  • .Net

  • Frontend

En extra stjärna i kanten till dig som har intresse av:

  • Projektledning

  • Kommunikation

  • Verksamhetsutveckling

Vill du också ha roligt på jobbet? 

dpend%20rickard%20och%20tobias_edited.jp

Vi vill veta mer om dig! 

Skicka oss ett mail så bokar vi in ett möte.

Nyfiken på att jobba i en organisation som är kantad av hög kompetens i kombination med nytänkande inom IT-branschen?

 

Hos oss på dpend transformerar vi kreativa idéer till digitala lösningar med kunden och konsulten i centrum. Tillsammans bygger vi långsiktiga relationer och utvecklar oss själva och varandra längst vägen. Som utvecklare på dpend får du möjlighet att växa, ta ansvar och vara med och skapa en organisation som är uppbyggd på värderingar där vi tillsammans ser till att ha roligt på vägen! Hos oss står konsulten i fokus och vi ser gärna att du som medarbetare har som intresse att hjälpa oss att vidareutveckla organisationen och följa med oss på resan framåt. 

För att trivas i rollen som utvecklare hos oss på dpend ser vi gärna att du har en akademisk utbildning inom IT med erfarenhet och intresse av programmering och problemlösning. Som person är du nyfiken, social och kommunikativ och drivs av att gå till jobbet varje dag vetandes att du tillsammans med dina kollegor gör skillnad. Teamet är oerhört viktigt för oss. Vi vill bygga vår verksamhet på att göra skillnad och växa tillsammans med rätt samarbeten och partnerskap där samtliga medarbetare är en viktig del av den utvecklingen. Utöver teamet så värderar vi våra kundrelationer varmt och jobbar ständigt mot långsiktiga samarbeten.

FullSizeRender (5).jpg

Vem är du?

Du bör ha viss erfarenhet av utveckling och gärna även ett stort intresse för agil utveckling. Störst vikt läggs dock vid att du brinner för teknik och alltid strävar efter att bli snäppet bättre. Utöver detta värderar vi kunskap inom andra områden såsom projektledning, kommunikation och verksamhetsutveckling högt. Vi strävar ständigt mot att vidareutveckla oss för att uppnå nya höjder, och vi ser gärna att du delar den visionen. 

Vilka är vi? 

dpend grundades med visionen av att bygga en verksamhet helt baserad på våra erfarenheter och värderingar. Vi tror på långsiktiga relationer, att hålla vad vi lovar, utvecklas ständigt och framförallt så tror vi på att ha roligt längst vägen.

Är du nyfiken på få att veta mer om oss? Mer information om oss finner du på vår portfolio och om dpend

bottom of page