top of page

Vill du också ha roligt på jobbet? 

Marknaden är full av krångliga jobbansökningar och vi tycker inte att det borde vara så svårt. Varför inte bara boka in ett kravlöst möte så kan vi prata vidare om saken? 

 

dpend är vi ett team bestående av olika kompetenser och bakgrunder. Tillsammans besitter vi stor kunskap inom digitalisering och arbete inom till exempel Java, .NET och frontend utveckling. Den gemensamma nämnaren inom teamet är att vi alla tror på professionell och personlig utveckling. Utöver detta är det viktigt för oss att alla har det lika roligt på jobbet som konsultcheferna Richard och Tobias har!   

 

Vill du också ta chansen att vara en del av en nytänkande, utmanande och värderingsstyrd verksamhet där du får chansen att växa och ta ansvar? På dpend växer och utvecklas man ständigt, och letar därför efter nya drivna programmerare som vill ansluta sig till vårt team! Vi söker efter dig som vill ansluta dig till ett passionerat och genuint team av IT-specialister i Umeå som ständigt jobbar mot att upprätthålla våra värderingar.

Vi ser fram emot ett första möte med just dig!

 

 

Pst! Föredrar du LinkedIn? Inga problem, du hittar oss där också. 

bottom of page