top of page

Vi är specialister på digitalisering

Vi tror på starka och långsiktiga relationer. Med ett team av passionerade och kunniga IT-specialister vill vi tillsammans med er vill förvandla kreativa idéer till digital framgång. På så vis kommer vi kunna förbättra, underlätta och effektivisera er verksamhet.

Vi värnar om långsiktiga relationer

Relationer behöver inte vara så krångliga. Här på dpend tror vi på att värna om relationer vi har till både kunder och anställda. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med just er. 

Vi håller vad vi lovar

Vad vore dessa löften om vi inte håller dem? Det är inte så vi jobbar. Hos dpend håller vi vad vi lovar till både våra kunder och medarbetare. 

Vi utvecklas ständigt 

Under de senaste åren har vi ökat i både personal och projekt. Hos dpend strävar vi efter en konstant utveckling, både på ett professionellt och personligt plan. 

Vi har kul längs vägen

dpend brinner vi för  digitalisering och det märks tydligt i vårt arbete. Vi tycker inte att det ska behöva vara jobbigt att gå till jobbet, på dpend tror vi på att ha roligt längst vägen!

VÅRA LÖFTEN & VÄRDERINGAR

Redo för en utmaning?

Vi växer så det knakar och just nu behöver vi fler drivna IT-konsulter till vårt team. 

Nyfiken på att få veta mer? 

Vi vill digitalisera din verksamhet

Behöver ni hjälp med digitalisering av ert företag? Klicka på knappen nedan och skicka oss ett mejl så diskuterar vi saken vidare över en kaffe! 

 

Föredrar ni kanske att slå oss en pling eller ge oss ett spontant besök? Inga problem! På vår kontaktsida hittar ni fullständiga uppgifter till oss. Hör gärna av er.

Ta steget mot en mer givande arbetsplats

dpend växer vi och utvecklas ständigt. Kanske är det just du som vill följa med oss på denna spännande resa och ta steget mot en mer givande arbetsplats?

 

Är du vår nästa IT-konsult eller vill du kanske göra ditt ex-jobb hos oss?

 Hör av dig så pratar vi vidare om saken!

bottom of page